0
0

V košarici ni izdelkov.

Način plačila in dostava

Načini plačila:

Plačilo po predračunu se izvede na podlagi predračuna, ki se kreira na spletni strani po oddanem naročilu. Plačilo je izvedeno, ko je nakazani znesek viden na transakcijskem računu prodajalca (bančno nakazilo).

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico: naročeno blago lahko ob oddaji naročila preko spleta, varno plačate s kreditno oz. plačilno kartico (BA, Maestro, MasterCard in Visa).

Ob osebnem prevzemu je možno plačilo s plačilno kartico (BA, Maestro, MasterCard in Visa).
Plačilo po povzetju je plačilo naročenega blaga dostavni službi ob dostavi blaga. V primeru plačila z gotovino ob dostavi na želeno lokacijo, se strošek naročila poveča za 1€ z DDV. Če želite plačati ob prevzemu, morate ob dostavi Pošte Slovenije pripraviti gotovino.

Odlog plačila prodajalec omogoča pod določenimi pogoji. Pogoji nakupa z odloženim plačilom so predmet poslovne pogodbe med kupcem in prodajalcem.

Kupljeno blago je last prodajalca, do poplačila blaga v celoti. Kupcem, ki zamujajo s plačilom zapadlih obveznosti prodajalec zaračuna zakonske zamudne obresti, ki jih je kupec dolžan plačati v 8 dneh od datuma izdaje. V primeru večkratnega zamujanja s plačili si prodajalec pridržuje pravico kupcu ustaviti dobave blaga in izterjati neporavnane obveznosti. Blago je kupcu ob takojšnjem plačilu izdano takoj. V primeru odloga plačila se blago kupcu izda le pod pogojem, da kupec nima zapadlih obveznosti ali blokiranih TRR računov.

Dostava in prevzem:

Možen je osebni prevzem v delovnem času podjetja EGAL, d.o.o., Ljubljana, na naslovu Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, po prejetju potrditvenega sporočila, da je artikel pripravljen za prevzem.

Dostavo paketov vrši Pošta Slovenije. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru dostave po pošti, kupec plača stroške pošiljanja.

Cene, navedene na spletni strani, ne vključujejo stroška dostave. Strošek dostave se obračuna ob oddaji naročila. Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato vam priporočamo, da navedete naslov, kjer ste dosegljivi dopoldan (npr: delovno mesto). V primeru, da ob dostavi niste na navedenem naslovu, vam dostavna služba pusti obvestilo in pošiljko lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte Slovenije.

Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko, na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM), saj vas bodo v primeru, da je paket večjih dimenzij, s Pošte Slovenije predhodno poklicali.

Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle odpremili na vaš naslov.

Trudimo se, da je večina artiklov v spletni trgovini peun.si na zalogi, in da jih kupcu dobavimo v roku od 24 do 48 ur. Če artikla/ov ni na zalogi, kupca o tem obvestimo, in mu sporočimo okvirni rok dobave. Maksimalni rok dobave je 30 dni.

Pri nakupu blaga kupcev iz drugih držav EU, lahko kupec osebno prevzame na naslovu podjetja Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, ali plača stroške pošiljanja, po ceniku Pošte Slovenije.

Naložbo vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.